Urmele cuvintelor raman…!!!

Am citit aceasta mica poveste nu cu mult timp in urma undeva pe net si vreau sa o scriu aici poate candva poate vi de ajutor cuiva.
A fost odată un tip cu un caracter piperat. Tatăl său ia dat un sac de cuie şi ia spus să bata un cui pe peretele casei de fiecare dată şi-a pierdut răbdarea şi a s-a certat cu cineva.
În prima zi a  batut  37 de cuie  în perete. Cateva saptamani mai târziu, el a invatat sa se ​​controleze, şi a scăzut numărul de cuie batute cu ciocanul zi după zi; el a descoperit că era mai uşor sa se controleze decat sa bata cuie. În cele din urmă, a venit o zi, când băiatul nu a mai batut  nici un cui pe perete.
Apoi a mers la tatăl său şi ia spus că în acea zi nu a  batut nici un cui in perete. Tatăl său, apoi  i-a spus sa scoata cate un cui din perete in fiecare zi in care nu si- a pierdut răbdarea. Zilele treceau şi în cele din urmă tânărul da fuga la tatăl său, sa ii spuna mandru ca a scos toate cuiele din perete.
Tatăl si-a luat fiul, l-a dus  în faţa a peretelui şi a spus:.. 
„Fiul meu, tu te-ai comportat bine, ai reusit sa scoti toate cuiele dar uita-te la toate acele gauri care se află pe perete.  Acesta nu va fi niciodată ca înainte. Când te certi cu ciineva şi ii spui ceva rautacios ii lasi o rana ca  aceasta;  poti înfige un cuţit într-un om şi apoi sa il scoti, in locul din care ai scos cutitul va ramane  întotdeauna o rana. Nu conteaza de cate ori te vei scuza, rana va ramane. şi o rană doare la fel de mult ca o vorba spusa gresit.”

3 răspunsuri to “Urmele cuvintelor raman…!!!”

  1. frumoasa povestioara…

  2. mare dreptate in povestioara ta,cry…

  3. Cat adevar in asta…..imi pare rau cand ranesc pe cineva, dar prea tarziu…am sa ma straduiesc sa nu mai bat nici un cui de acum incolo…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: